To je to što me zanima!

Čak 65% građana misli da nas Vlada vodi u krivom smjeru

Što se tiče ocjena koje građani daju Vladi i predsjedniku, Josipović godinu završava s "četvorkom", a Vlada s 2,38. Najslabije je ocijenjen Sabor koji je dobio 2,01
Vidi originalni članak

Čak 65 posto građana misli da zemlja ide u lošem smjeru, dok njih 25 posto misli suprotno, pokazalo je to istraživanje Crobarometar koje provodi agencija Ipsos Puls, a objavljuje Dnevnik Nove TV. Ovakav trend vidljiv je već nekoliko mjeseci, točnije od ljeta. No u trenutku kada je Kukuriku koalicija pobijedila, Hrvati su bili optimistični te je čak 50 posto njih tada mislilo da Hrvatska ide u dobrom smjeru. Sada čak  56,9 posto ispitanika ne odobrava poteze Banskih dvora. Jedino dobro stoji vanjska politika. Nju naime podupire 45 posto građana. 

Što se tiče ocjena koje građani daju Vladi i predsjedniku, Josipović godinu završava s "četvorkom", a Vlada s ocjenom 2,38. Najslabije je ocijenjen Sabor koji je dobio 2,01.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • ludom 27.12.2012.

    Građani, skockajte se. Tko je onda birao te likove na vlasti?

  • ludom 25.12.2012.

    Dok se Hrvatska bavi uzaludnim i besmislenim anketama, raznim ocjenama i ostalim glupostima, država sve brže i brže tone u bezdan. Jednog dana, kada i ako se probudimo iz te apatije, bojim se da će biti kasno.

  • zdepar 24.12.2012.

    65% misli da nas vlada vodi ukrivo a 46% "podržava" premjera ! tko to koga .... laže i obmanjuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare