To je to što me zanima!

Čakovec: Dječaku je ukrala pudlicu vrijednu 3000 kuna

Čakovčanka iz Ulice kralja Tomislava u utorak je međimurskoj policiji prijavila krađu bijele pudle stare 14 mjeseci. Policija je u srijedu našla lopova
Vidi originalni članak

Čakovčanka Gordana Murković (38) iz Ulice kralja Tomislava u utorak je međimurskoj policiji prijavila krađu svog psa, bijele pudle stare 14 mjeseci i vrijedne 3000 kuna. Gordana, koja je zbog prometne nesreće otišla u mirovinu, često honorarno radi kako bi zaradila za život. Tako je i 28. kolovoza otputovala u Varaždin kako bi tamo raznosila letke. Svog je prijatelja zamolila da joj pričuva psa Tora. Dok je ona bila u Varaždinu, susjedov sin Jasmin (12) šetao je psa obližnjim ulicama.
- Susjeda Renata (35) mu je neočekivano prišla i istrgnula mu ga iz ruke. Ona ga već prije uzela na zub jer je narkomanka i treba joj novac, znam, jer je zacijelo već bila dogovorena njegova prodaja. I Renata mi se zaista javila i rekla da je pas bio kod nje, ali da je pobjegao - pričala je nesretna Čakovčanka kojoj je Renata i prijetila, kako tvrdi, da će joj iskopati drugo oko. Obitelj je psa danima tražila te su mu ostavljali otvoren vrata, no nije mu bilo ni traga.
Naposlijetku su ga našli u Podturnu. Doista je bio prodan drugom vlasniku. Gordana Murković kaže da se policija ponijela kao da je u pitanju nestalo dijete i da joj na tome najljepše zahvaljuje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zeljk0 10.09.2008.

    Dijete na ulici s pudlicom od 3000kn? LOL ma koja to pudlica vrijedi toliko :) obično kad su djeca žrtve krađe mobitela uvijek u novinama piše da je šteta, 3000,4000,5000 kuna.. dakle ima se para kad im balava djeca s skupim predmetima hodaju okolo.

  • farmer 10.09.2008.

    ocito je kod nas sve pokradeno kad su sad dosli na red i psi.jadan moj rex

Komentiraj...
Vidi sve komentare