To je to što me zanima!

Čakovec: Dva muškarca izgorjela u požaru u kući

Stradali su, navodno, bili poprilično pijani kad je buknula vatra u kući. Tijekom izvlačenja njihovih tijela ozlijeđen je i jedan od vatrogasaca
Vidi originalni članak

U požaru koji je izbio u ponedjeljak oko 20 sati u kući Slavka P. u Ulici J. B. Jelačića 101 u Čakovcu smrtno su stradala dva muškarca. Prema neslužbenim informacijama, najvjerojatnije je riječ o samom vlasniku kuće i njegovom prijatelju koji su u jednoj od prostorija u kući očito zaspali.
- Počeo sam dozivati susjeda, ali nitko se nije odazvao. Pokušali smo ući, ali je odjednom bilo previše dima - pričao je šokirani susjed kojeg su o požaru obavijestile dvije mještanke koje su se tu slučajno našle u večernjoj šetnji. Susjedi kažu da su muškarci stradali u požaru živjeli neurednim životom, a također se nagađa da su u trenutku kad je buknula vatra bili poprilično pijani.
Požar su vrlo brzo ugasili djelatnici JVP Čakovca, a na mjesto događaja izašli su protupožarni inspektor PU međimurske, županijski državni odvjetnik i istražni sudac koji će istražiti okolnosti nesreće. Tijela stradalih su prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec na odjel Patologije, a obdukcija tijela bit će obavljena u utorak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tajnamoja 26.02.2008.

    Sretnih li udovica sada....

  • gec56 26.02.2008.

    a gdje je gorjelo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare