To je to što me zanima!

Mario Moharić na suđenju za nesavjestan rad: Nisam kriv

Moharića sumnjiče da je kao načelnik Općine Goričana ispod tržišne cijene i bez procjene prodavao dva općinska stana te je time oštetio Općinu za oko 200.000 kn
Vidi originalni članak

Mariju Mohariću, saborskom zastupniku SDP-a, u utorak je počelo suđenje na Općinskom sudu u Čakovcu. Općinsko državno odvjetništvo tereti ga za kazneno djelo protiv službene dužnosti i za nesavjestan rad, piše HRT.

Moharić je utvrdio kako nije kriv te je podrobno iznio svoju obranu. Suđenje se nastavlja 6. ožujka, a ispitat će se još dvadesetak svjedoka. 

- Ja sam iznio činjenice. Čuli ste ih svi - politika je pozadina cijele priče, rekao je Moharić nakon ročišta. 

Moharića sumnjiče da je kao načelnik Općine Goričana ispod tržišne cijene i bez procjene prodavao dva općinska stana te je time oštetio Općinu za oko 200.000 kuna i da je bez odluke Općinskog vijeća zaposlenicima u općinskoj upravi podijelio novčane stimulacije.

Saborski zastupnik je kazao kako nije kriv, a ističe da će se to i dokazati. Rekao je da je sve podvala bivše općinske HDZ-ove vlasti, koja je stanove 1997. godine kupila po 200.000 kuna većoj cijeni.

Hrvatski sabor je 27. siječnja ove godine potvrdio odluku MIP-a te su Mohariću ukinuli zastupnički imunitet.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • AndelkoMajdandzic 08.02.2012.

    ako je snosiće posljedice a ako ne onda treba one prije njega kaznit drastično za podvalu

  • drug Tito_1 07.02.2012.

    napravit ovrhu i nema filozofije.....

  • PMF 087 07.02.2012.

    Ako je učinio to za što ga se tereti, fino neka nadoknadi tih 200 tisuća plus zatezne kamate, plus stimulanse i ostalu štetu i još mu "rebnite" koju godinu "bajbuka" onako za primjer drugima da ne naprave slično i vjerujte da će se drastično smanjiti broj takvih lopovluka. Ne učinite li to.. isto slijedi u skoro svim općinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare