To je to što me zanima!

Čakovec: U drugi krug idu sadašnji gradonačelnik Kovač i Ljerka Cividini s liste M.Posavca

U drugom krugu lokalnih izbora u Čakovcu u borbi za gradonačelnika ulaze sadašnji gradonačelnik Stjepan Kovač i Ljerka Cividini s liste M.Posavca
Vidi originalni članak

Nakon više od 90 posto obrađenih biračkih mjesta, Kovač je osvojio oko 40 posto, a Cividini oko 27 posto glasova birača.

Kovač je zahvalio biračima koji su izašli na birališta i glasali, zadovoljan što je odaziv bio nešto veći nego prije četiri godine.

GLEDAJTE EMISIJU UŽIVO IZ STUDIJA 24SATA

- Vjerujem da bi u drugom krugu sigurno trebali pobijediti s obzirom na postotak. Nakon što dobijemo konačne rezultate, sjest ćemo i vidjeti, dovoljno vremena imamo da vidimo za koju strategiju se odlučiti i kako ćemo raditi - rekao je Kovač.

 Kandidatkinja Ljerka Cividini rekla je da su zadovoljni rezultatima te da se osjeća da građani žele promjenu. Dodala je da su kandidati s koalicijske liste željeli pokazati građanima da žele sposobne, a ne podobne ljude.

- Htjeli smo pokazati da želimo stručne, a ne poslušne ljude, da želimo promjene u gradu na koje će svi građani i Čakovčanci biti ponosni - rekla je Cividini.

NESLUŽBENI REZULTATI Iz Remetinca u fotelju?! Vinko Grgić, optuženik u aferi Janaf, opet gradonačelnik N. Gradiške

Kad je riječ o drugom izbornom krugu za dva tjedna, Cividini je rekla kako se nada da će kampanja biti drugačija.

- Vjerujem da će se dosadašnji gradonačelnik napokon ohrabriti na sučeljavanje i na razmjenu ideja, mišljenja i stavova, a naravno da ćemo mi korektno odraditi i borbu u drugom krugu - istaknula je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jaoanko 22.05.2021.

    Čakovec je zapušten grad na staroj slavi. Centar je uronuo. Na periferiji se preizgrađuju stanivi gdje jedni drugima gledaju u tanjure. Grad nista ne ulaže. Da li je Čakovčancima dosta? Žele li promjene? Nadamo se poštenoj gradonačelnici...

Komentiraj...
Vidi sve komentare