News

Komentari 1

Čakovec: U drugi krug idu sadašnji gradonačelnik Kovač i Ljerka Cividini s liste M.Posavca

Čakovec: U drugi  krug idu  sadašnji gradonačelnik Kovač i Ljerka Cividini s liste M.Posavca

U drugom krugu lokalnih izbora u Čakovcu u borbi za gradonačelnika ulaze sadašnji gradonačelnik Stjepan Kovač i Ljerka Cividini s liste M.Posavca

Nakon više od 90 posto obrađenih biračkih mjesta, Kovač je osvojio oko 40 posto, a Cividini oko 27 posto glasova birača.

Kovač je zahvalio biračima koji su izašli na birališta i glasali, zadovoljan što je odaziv bio nešto veći nego prije četiri godine.

GLEDAJTE EMISIJU UŽIVO IZ STUDIJA 24SATA

- Vjerujem da bi u drugom krugu sigurno trebali pobijediti s obzirom na postotak. Nakon što dobijemo konačne rezultate, sjest ćemo i vidjeti, dovoljno vremena imamo da vidimo za koju strategiju se odlučiti i kako ćemo raditi - rekao je Kovač.

 Kandidatkinja Ljerka Cividini rekla je da su zadovoljni rezultatima te da se osjeća da građani žele promjenu. Dodala je da su kandidati s koalicijske liste željeli pokazati građanima da žele sposobne, a ne podobne ljude.

- Htjeli smo pokazati da želimo stručne, a ne poslušne ljude, da želimo promjene u gradu na koje će svi građani i Čakovčanci biti ponosni - rekla je Cividini.

Kad je riječ o drugom izbornom krugu za dva tjedna, Cividini je rekla kako se nada da će kampanja biti drugačija.

- Vjerujem da će se dosadašnji gradonačelnik napokon ohrabriti na sučeljavanje i na razmjenu ideja, mišljenja i stavova, a naravno da ćemo mi korektno odraditi i borbu u drugom krugu - istaknula je.

Najčitaniji članci