To je to što me zanima!

Cameronu 'izletjelo': 'Kraljica zbog Škotske prede od sreće'

Britanski premijer obično razgovore s kraljicom ne dijeli s javnošću, no ovog se puta hvalio gradonačelniku New Yorka nesvjestan da je mikrofon uključen. Ispričat će se
Vidi originalni članak

Britanski premijer ispričat će se zbog kršenja protokola nakon što je mikrofon slučajno 'ulovio' njegovu neprimjerenu izjavu o kraljici.

David Cameron se bivšem gradonačelniku New Yorka Michaelu Bloombergu hvalio kako je dobro protekao njegov razgovor s Elizabetom II. nakon referenduma na kojem su Škoti odlučili da se ipak ne žele odcijepiti od Britanije. Razgovarao je pred kamerama Sky Newsa, no očito nije shvaćao da ga se može čuti.

- Definicija olakšanja je biti premijer Ujedinjenog Kraljevstva i moći nazvati kraljicu i reći joj 'sve je u redu'. To je zbilja nešto. Kraljica je prela od zadovoljstva - kazao je Cameron koji obično svoje razgovore s kraljicom drži privatnima.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • hvala bogu što sam ateist 16.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Rafal Nadalj 13.10.2014.

    Kraljica zbog Škotske prdi od sreće

  • salaso 10.10.2014.

    Hoćete više maknit ovo stoji više od mjesec dana....kakvi profesionalci..

Komentiraj...
Vidi sve komentare