To je to što me zanima!

Carinici pronašli 11 kilograma marihuane vrijedne 200.000 kn

Carinicima je bilo sumnjivo kada je vozač na pitanje ima li što prijaviti za carinjenje, odgovorio niječno pa su vozilo uputili u posebnu dvoranu za detaljni pregled vozila
Vidi originalni članak

Na graničnom prijelazu Bajakovo, u osobnom vozilu nacionalnih oznaka Srbije kojim je upravljao srpski državljanin, pri ulasku u Hrvatsku i EU, carinici i policajci su pronašli 10,86 kilograma marihuane. Carinicima je bilo sumnjivo kada je vozač na pitanje ima li što prijaviti za carinjenje, odgovorio niječno pa su vozilo uputili u posebnu dvoranu za detaljni pregled vozila.

Obavljen je detaljan pregled i pretraga vozila, a skidanjem tapecirunga sa zadnjeg boka vozila, uočeni su paketi omotani smeđom ljepljivom trakom. U tvorničkim šupljinama, između lima zadnjeg blatobrana i unutarnjeg tapecirunga pronađeno je 20 paketa droge tipa marihuana, ukupne težine 10,861 kilograma, kažu djelatnici Robno graničnog prijelaza Bajakovo i dodaju da se radi o kaznenom djelu neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, službenici PU vukovarsko-srijemska preuzela je daljnje postupanje.

Vrijednost zaplijenjene marihuane procjenjuje se na oko 200.000 kuna.  

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Renaldo 11.12.2013.

    I mene su puno puta na carini pitali imam li što za prijaviti, kažem da imam samo neke sitne kućne potrepštine i puste me, nisu mi nikada rasturali auto.Ovo je sigurno dojavljeno.

  • 24 ČASA EUROSLAVENSKE NOVINE 10.12.2013.

    jel ovo sa PDVom???

  • Demoniac 10.12.2013.

    Zamisli, odgovorio niječno. Po tom pravilu oko 60-70% ljudi koji prelaze bi trebali stajati sa strane dok im policija rastavlja automobile jer su sumnjivo odgovorili. Dojava je radila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare