To je to što me zanima!

'Carla Bruni je izoperirana žderačica muškaraca...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Francuska novinarka je nakon istraživanja napisala biografiju prve dame i razotkrila ju kao nemarnu, ljubomornu i raskalašenu ženu
Vidi originalni članak

U novoj neautoriziranoj biografiji Carle Bruni (43) koja u srijedu izlazi u Velikoj Britaniji, prva dama Francuske opisana je kao ambiciozna i proračunata, žderačica muškaraca golemog seksualnog apetita te opsesivno ljubomorna. Navodno i danas na obiteljska ljetovanja sa suprugom vodi svoje bivše ljubavnike.
- Od kako se vjenčao sa 'žderačicom muškaraca' kako su ju znanci zvali, Nicolas Sarkozy se svakodnevno nosi s njezinim brojnim 'prijateljima' među kojima su pjevači, filozofi, odvjetnici, političari i glumci - piše u knjizi. 'Carla: Tajni život' autorica Besma Lahouri napisala je nakon dvije godine istraživanja i zaključila kako bivša talijanska manekenka zanemaruje svoj humanitarne zaklade koje vodi, ima usamljen život i naziva ju ženskim Don Juanom. Bivša francuska novinarka, koja se proslavila biografijom nogometaša Zinedinea Zidanea, intervjuirala je Brunijine stare i sadašnje prijatelje i suradnike i zaključila kako je imidž koji Bruni prikazuje javnosti potpuno lažan. Osim što je vodila raskalašeni seksualni život sa partnerima poput Micka Jeggera i Erica Claptona, Bruni je navodno bila i na više plastičnih operacija koje niječe.
- Upozorila me je da će krenuti priče, da će na svjetlo dana isplivati njezin prošli život. Zato smo joj kreirali novu sliku u javnosti primjerenu supruzi francuskog predsjednika - navodno je izjavio predsjednički pomoćnik Pierre Charon. Lahouri kaže kako nije željela biti gruba ili neugodna no da je željela prikazati Bruni u pravom svjetlu i srušiti lažnu fasadu koja ju prikazuje kao stidljivu i mirnu ženu. Vjerojatno jedina pozitivna stvar koju je u knjizi napisal je da je Bruni odana prijateljica. Elizejska palača pokušala je zaustaviti objavu knjige, ali bezuspješno.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Tuga_i_Buga 13.09.2010.

    Žena stvarno zgleda pohabano....

  • Curious 13.09.2010.

    A što je mislio taj mali kepec...da će joj samo on biti dovoljan?

  • stari mudrac 13.09.2010.

    kakve to ima veze ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare