To je to što me zanima!

Carla Bruni pjevat će za rođendan Nelsona Mandele

Carla je navodno jako uzbuđena i nervozna što će pjevati za 91. mandelin rođendan . U publici će osim toga biti i njezin suprug, Nicolas Sarkozy
Vidi originalni članak

Carla Bruni-Sarkozy prvi put će nakon udaje za francuskoga predsjednika nastupiti uživo. Pjevat će na koncertu u New Yorku koji će se održati povodom proslave 91. rođendana Nelsona Mandele. Carla je navodno zbog toga jako uzbuđena i nervozna. U publici će osim toga biti i njezin suprug, Nicolas Sarkozy. carla će pjevati zajedno s jednim od organizatora koncerta Daveom Stewartom. Subotnji je koncert kraj sedmodnevne proslave 91. rođendana Nelsona Mandele. Osim prve francuske dame i Stewarta, nastupit će i Stevie Wonder, Alicia Keys, Gloria Gaynor, Aretha Franklin, Cyndi Lauper i neki od vodećih afričkih glazbenika.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sprinterica 18.07.2009.

    hahahahahaha orkestar za sprovode&sprovode \"Veseli Ivo Inc.\", ...kalimeroNa2 zamalo sam se up..la od smijeha, mada uopće ne bi trebalo biti smiješno :)

  • kalimeroNa2 18.07.2009.

    Ma moze se i gola skinuti, zabole me ona stvar i za Carlu Bruni i za Nelsona Mandelu i njegov rodendan i koncert u New Yorku, Sarkozya, ameriku, francusku i ostatak svijeta dok god mi plesemo kako nam svira orkestar za sprovode&sprovode \"Veseli Ivo Inc.\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare