To je to što me zanima!

Carla Bruni voli novac: Mislila sam da se udajem za lovatora

U javnost su procurile audiosnimke na kojima Carla zamjera mužu što ne zarađuje više. Snimka je nastala 2011. kad je Nicolas Sarkozy bio francuski predsjednik
Vidi originalni članak

Nije u novcu sve, reći će mnogi, no ne i Carla Bruni, supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. U javnost su procurile audiosnimke na kojima Carla zamjera suprugu što ne zarađuje više.

- Mislila sam da se udajem za bogatog muškarca koji dobro zarađuje. Imala sam odlične i unosne manekenske ugovore, a sada ništa - žalila se Carla Bruni.

Snimka je nastala 2011. godine kad je Carlin suprug Sarkozy kao francuski predsjednik zarađivao 2,5 milijuna kuna godišnje. Razgovor je snimio Sarkozyjev savjetnik Patrick Buisson jer nije smio voditi bilješke. Njegov odvjetnik tvrdi da su snimke ukradene te da su tako došle do novinara. Osim Carlinih žalopojki, francuski mediji došli su i do tajnih snimki Sarkozyjevih sastanaka s ministrima.

Nicolas se nakon sastanka rugao svojim suradnicima. Carla i bivši francuski predsjednik svim se silama trude spriječiti daljnje curenje snimki u javnost. Sarkozy je tražio i sudsku zabranu objavljivanja ostalih audiosnimki. Francuski mediji aferu su već nazvali Sarkoleaks.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • torpedo77 08.03.2014.

    Ma ne treba ova nimfomanka sto ju je Mik Dzeger ,,odrzavao'' da se brine jer ono sto je ova karikatura od covjeka(Sarkozi)oteo od Gadafija, pokrice dosta rupa cak i u francuskom budzetu..Ne mogu oni bez pljacki ali ovaj put ,,modernih''

  • MichaelMonako 08.03.2014.

    Ma tko ju samo pouči da voli novac da mi je znati.Kad ga toliko voli trebala se udati za Hrvatskog političara pa sad ne bi kukala,žalosna joj majka. :)

  • user_171386 08.03.2014.

    A koja bi zena s lovom i karijerom bila sretna da padne s Konja na magarca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare