To je to što me zanima!

Časna sestra popela se na samostan i skočila u smrt

Časna sestra u samostanu karmelićanki u Kloštar Ivaniću kraj Ivanić Grada ubila se u nedjelju poslijepodne. Skočila je s vrha samostana
Vidi originalni članak

Časna sestra u samostanu karmelićanki u Kloštar Ivaniću kraj Ivanić Grada ubila se u nedjelju poslijepodne. Ona se, doznajemo, popela na vrh samostana oko 15.50 sati i skočila. Kako neslužbeno doznajemo, bila je psihički bolesna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • blue_doll 21.04.2009.

    Ništa čudno. Da sam časna sestra, vjerojatno bih i ja napravila isto. :S

  • toya 21.04.2009.

    Suicid je za crkvu grijeh i sad će sve poduzeti da se opravdaju.Tako i za sve druge \"crne\" stvari iz svojih redova.Ljepo se zajedno i složno \"pokrivaju\".

  • ana katarinja 20.04.2009.

    Sram vas bilo kad niste u stanju napisati nekakav normalan komentar radije nemojte ništa ni napisati. 20bucks po tvojoj teoriji ispada da je netko prisilio te ljude na sveti poziv. Kunete se svi u nekakvu slobodu izbora i toleranciju, a ljude koji upravo to žele nazivate budalama. Je li to možda demokracija ili isključivost? Možda si ti budala zato što nisi shvatio ono što oni jesu pa neargumentirano vrijeđaš. Netko tko se ubije ne mora pripadati niti jednoj grupaciji ili udruzi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare