To je to što me zanima!

Časnica HV-a optužila zapovjednika za seksualno uznemiravanje, istraga u tijeku

Očekuje se da se poduzmu i stegovne radnje, a neslužbeno se doznaje kako se u sve uključio i DORH. U Ministarstvu obrane očekuju da ih načelnik Glavnog stožera izvijesti o svemu što su utvrdili
Vidi originalni članak

Ozbiljne optužbe pojavile su se u sustavu Oružanih snaga Republike Hrvatske. Jednog od vojnih zapovjednika časnica HV-a prijavila je za seksualno uznemiravanje, doznaje Nova TV.

Vojna policija trenutno istražuje ovaj slučaj, a časnica je o svemu prethodno obavijestila i svog supruga. I časnica i zapovjednik su na pozicijama na Hrvatskom vojnom učilištu.

IZVANREDNI TEST U LORI Novi skandal za vojsku: Viši časnik bio pozitivan na kokain

Još uvijek se ne zna radi li se o verbalnom ili fizičkom uznemiravanju jer i časnica i zapovjednik tek trebaju na ispitivanje.

Očekuje se da se poduzmu i stegovne radnje, a neslužbeno se doznaje kako se u sve uključio i DORH. U Ministarstvu obrane očekuju da ih načelnik Glavnog stožera izvijesti o svemu što su utvrdili.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 1710 01.12.2021.

    Nije hrvatska vojska kao što je nekad bila

  • Brucka 01.12.2021.

    Ljudi moji ja u svom birou imam sve dame-većina su dobri komadi,a od nekih ti se i pamet zavrti-sam sam među 10ak ženski!Nikad nista nisam pokusao jer sto kazu hebi slugu pravis gospodara-osim ako koja sama nije dala do znanja da bi!

  • Sokol ga nije volio 01.12.2021.

    Sve je to moguće samo nije mi jasno kako takve stvari isplivavaju baš sada kad je Milanović u velikom napadu na ministra Banožića.Očito da se takve stvari nisu događale prije rata između vrhovnog i ministra????

Komentiraj...
Vidi sve komentare