To je to što me zanima!

Čeh se kod Poreča išao okretati polukružno i udario u Yamahu, vozač (43) završio u kanalu

Nesreću u kojoj je kod Poreča teško ozlijeđen motociklist skrivio je češki vozač koji se neoprezno išao okretati polukružno na obilaznici. Vozač motocikla od siline udara je udario u rasvjetni stup i izletio u kanal
Vidi originalni članak

Vozač (43) motocikla pulskih registracija teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći do koje je jučer došlo na porečkoj obilaznici, izvijestila je u subotu istarska policija. 

Kako su izvijestili, Čeh (54) vozio je Škodu čeških registracija i krenuo se  polukružno okrenuti, ali nije obraćao pozornost na druge sudionike u prometu. U tom trenutku je udario u Yamahu pulskih registracija kojom se vozio 43-godišnjak. 

Od siline udarca, motociklom je udario u stup javne rasvjete i pao u odvodni kanal. 

- Motor je smrskan, a motorist je ležao nepomično. Hitna mu pruža pomoć, a na cesti je nastala kolona od kilometra - ispričao nam je jučer čitatelj.

SUDAR AUTA I MOTORA Strašne scene kod Poreča: 'Bio je na podu, nepomično je ležao'

Vozač motocikla je u pulskoj bolnici s teškim ozljedama. Protiv vozača automobila podnijeli su kaznenu prijavu zbog sumnje na izazivanje prometne nesreće.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bibi87 28.08.2021.

    u Hrvatskoj nikada vise okret pa makar ne vidis da itko dolazio 5 km iza tebe

  • POTPEC 28.08.2021.

    Nažalost večina stranaca kod nas ne poštivaju niti zakone niti propise. A i znamo zašto???   Ne sprovođenje zakona od strane naše policije...Svi ti stranci, a i naši iz dijaspore su svjesni da i ako ih zaustavi plačaju neki minimum do 500.kuna i idu dalje......Da ih se kazni po zakonu i naplati maksimalna kazna drukčije bi se ponašali. 

  • Dalibor0704 28.08.2021.

    Postali smo previše samoživi. Ja prvi i jedini na cesti, baš me briga za ostatak svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare