To je to što me zanima!

Čeka građevinsku dozvolu: Inspekcija zaustavila Keruma

Gradilište hotela Marjan zatvorila je građevinska inspekcija zbog promjene projekta. Kerum je otvorenje najavio prije 6 mjeseci, a sada kaže da ne zna kada će otvoriti
Vidi originalni članak

Radili smo neke izmjene u projektu za koje smo već dobili lokacijsku dozvolu, a čekamo građevinsku. Dok se ne izda nova dozvola po nalogu inspekcije morali smo zaustaviti radove. Ne znam koliko će to potrajati, objašnjava Kerum.

Na gradilištu njegovog hotela Marjan radi samo čuvar, a radnicima je rečeno da ne dolaze jer nema posla. Kerum je hotel kupio prije gotovo sedam godina, a početkom svake najavljivao je kako će biti gotov do turističke sezone.

Na pitanje hoće li Marjan, kako je najavio prije šest mjeseci, biti otvoren kad i Zapadna obala kaže: “Sigurno neće do ljeta, ne znam kad ćemo ga otvoriti.”

Kerum, odnosno tvrtka njegove partnerice Fani, gradi i hotel na Bačvicama u koji će uložiti 6 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • KEDYST 21.03.2012.

    KAD ĆE PISAT NA NASLOVU: ČEKA NEVENKU I FANI U ZATVORU

  • MarkoDujmić 21.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kozaribok 21.03.2012.

    Pohlepni profiter

Komentiraj...
Vidi sve komentare