To je to što me zanima!

''Čeka vas sudbina Francuske, udarit ćemo i na Washington''

Snimku je objavila skupina koja se naziva Wilayat Kirkuk. Video prikazuje obraćanje francuskog predsjednika Hollandea i policijske akcije nakon masakra u Parizu
Vidi originalni članak

Islamska država objavila je novi propagandni video u kojemu hvali prošlotjedni napad na Pariz i prijeti ostalim državama međunarodne koalicije koja bombardira njihova uporišta u Siriji i Iraku. 

Snimku je objavila skupina koja se naziva Wilayat Kirkuk. Video prikazuje obraćanje francuskog predsjednika Françoisa Hollandea i policijske akcije nakon masakra u Parizu gdje je ubijeno 129 ljudi.

Vide se i snimke tijela poginulih koje u vrećama unose u kola hitne pomoći kao i spontano okupljanje Francuza koji suosjećaju sa žrtvama i njihovim obiteljima. 

Militanti se zatim u kameru govore i prijete da će i druge države ''doživjeti istu sudbinu''. 

- Državama koje sudjeluju u napadima poručujemo da će prema Božjoj volji doživjeti poput Francuske. Zaklinjemo se da ćemo udariti i na središte Amerike, u Washington - kaže jedan od islamista u snimci. 

Autentičnost materijala još nije potvrđena, piše Reuters.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • jakolishe 16.11.2015.

    islam je gori od nacizma i fasizma zajedno i treba ga zabraniti kao vjeru i kao drzavu unistiti do temelja sve

  • Hrkljus_1 16.11.2015.

    Nemam ja nista protiv da udare Washington, nek udaraju cijeli Pentagon,CIA,i sl, oni su to i poceli, samo nek nas puste na miru, a nek tamo traze azil

  • world 2 16.11.2015.

    Svijet se ujedinio i digao na noge, ali bojim se, bojim se....prekasno. Luda ideologija nastranih islamista uvijek će imati sljedbenike. Ovo je novi način ratovanja, u malim skupinama koje će uvijek pronaći način za djelovanje u svojim ubilačkim pohodima. Bojim se, izgubit ćemo način života kakav poznajemo, jer život u strahu od terora više nije život. Voljela bih da nisam u pravu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare