To je to što me zanima!

Čekala ih hitna: Na letu iz Cape Towna povraćalo je 60 djece

Na letu su bili članovi velškog zbora stari između 10 i 14 godina, koji su iz još neutvrđenih razloga povraćali i bilo im je loše. Svi su pušteni kućama iz bolnice
Vidi originalni članak

Kontroli leta piloti Airbusa A380 Emirates Airlinesa su javili da djeca u zrakoplovu povraćaju i imaju proljev. Na pisti ih je dočekalo šest kola hitne pomoći, rekli su iz londonske hitne pomoći. 

Na letu iz Cape Towna bili su članovi velškog zbora stari između 10 i 14 godina, koji su iz još neutvrđenih razloga povraćali i bilo im je loše. Svi su pušteni kućama iz bolnice, a policija utvrđuje kako su se otrovali.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mustafa Aga 05.05.2014.

    Sta vam je to velski zbor...Da nisu neki masoni...

  • Bauštela 05.05.2014.

    Povraćali su i imali proljev aha.... i ja sam se sinoć utopio u alkoholu i povraćao sam, a danas imam proljev od ovakvih članaka jel dovoljno slično za članak o meni? :))))

  • cyborg 05.05.2014.

    Nisam netko tko pise ovakve komentare i paznju skrece na istocni dio svijeta, ali ovdje su djeca samo povracala, a u odronu u Afganistanu je poginulo preko 2000!! ljudi.Da negdje u zapadu pogine 12 ljudi odmah su izvanredne vijesti i sl...jednostavno katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare