To je to što me zanima!

Čekamo Njemačku: Danska jednoglasno za ratifikaciju

U Danaskoj danas boravi i izaslanstvo Hrvatskog sabora predvođeno predsjednikom Josipom Lekom. On se uoči plenarne sjednice sastao s predsjednikom parlamenta
Vidi originalni članak

Danska je, kao pretposljednja članica Europske unije, danas ratificirala pristupni sporazum Hrvatske s EU. Sada preostaje samo Njemačka.

Na plenarnoj sjednici danskog parlamenta svih 113 nazočnih zastupnika glasovalo je za ratifikaciju, istaknuvši da je Hrvatska potpuno spremna za članstvo.

U Danskoj danas boravi i izaslanstvo Hrvatskog sabora predvođeno predsjednikom Josipom Lekom. On se uoči plenarne sjednice sastao s predsjednikom danskog parlamenta.

Očekuje se da će Njemačka, kao posljednja, 27. članica, ratificirati sporazum 16. svibnja.

>>Zajednički parlamentarni odbor RH-EU sastao se posljednji put

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Nerd86 03.05.2013.

    Švabe od*ebite nas, pliiiizzz

  • francetić 03.05.2013.

    I Njemačka očekuje od vas i Josipovića da izručite Udbine ubojice i nalogodavce,koji su po Njemačkoj ubijali Hrvate,a cijelo ovo vrijeme ne samo da su uživali u Hrvatskoj,već su pojedinci imali itekako visoke ovlasti u vladajućim strankama.

  • AntoKlaić 02.05.2013.

    Vidi ironije!!!!!!!!! Tito i ekipa se okreću u grobu! "45-e su švabe kapitulirale pred komunistima a "13 zakleti komunista ide kapitulirati pred švabama... Sve se vraća, sve se plaća....

Komentiraj...
Vidi sve komentare