To je to što me zanima!

Čelnici Mercatora dolaze u RH, Todorić ih pozvao na razgovor

Hrvatski konzorcij Agrokor odgovorio je u petak čelnicima slovenskog Mercatora na njihov prijedlog o preuzimanju trgovačkog lanca Konzum i predložio sastanak
Vidi originalni članak

Ivica Todorić u pismu predsjedniku uprave Mercatora, Žigi Debeljaku predložio je sastanak idući tjedan u sjedištu Agrokora, prenosi tportal.

U svom pismu, Todorić je predložio tri moguća termina sastanka 8. 9. ili 11. ožujka, s prijedlogom da se obje uprave kompanija usuglase oko točnog datuma. Mercator navodi u priopćenju da će s najvećim veseljem s Agrokorom početi pregovore o prijedlogu otkupljivanja maloprodajne trgovinske djelatnosti Agrokora.

Na novinskoj konferenciji u četvrtak, Žiga Debeljak je izrazio želju da se Todorić složi s interesom Mercatora za otkup Konzuma. Debeljak smatra kako je riječ o strateškoj suradnji kako bi se Agrokor mogao koncentrirati na proizvodnu diviziju dok bi Mercator preuzeo njegovu prodajnu mrežu što bi bilo korisno za obje poslovne grupacije.

Agrokor je nedavno objavio da razmatra uključivanje u natječaj za kupovanje 23. 34 posto dionica koje prodaje Pivovarna Laško.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • konjina 06.03.2011.

    u slučaju građanskog rata todorići bježe avionoma jat-a

  • konjina 06.03.2011.

    skužio je bolesnik da se bježat mora

  • petardeseti 05.03.2011.

    pa nek proda ionako je sve otišlo u mp3

Komentiraj...
Vidi sve komentare