To je to što me zanima!

Čelnik Hrvatske poljoprivredne komore podnio je ostavku

Odluku Darka Grivičića formalno bi trebala potvrditi i skupština HPK-a koja bi se trebala održati za mjesec dana. Grivičić nije bio dostupan za davanje komentara
Vidi originalni članak

Darko Grivičić na sjednici Upravnog odbora podnio je ostavku na mjesto predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore. Formalno bi takvu odluku trebala potvrditi i skupština HPK-a, koja bi se trebala održati za mjesec dana.

Dok Grivičić nije dostupan za davanje komentara, njegov postupak objasnio je glasnogovornik HPK-a Vladimir Novotny.

– Grivičić je podnio ostavku jer Vladi i ministru očito smeta što nije član SDP-a te Vlada ne želi razgovarati s partnerima, nego traži nekoga poput sebe. On se povlači i ne želi davati nikakve izjave – rekao je Novotny.


Idi na 24sata

Komentari 25

  • uro 28.02.2012.

    Idi druže darko nitko za tobom neće žaliti jer tebe je skučio tvoj tata a bogami i poučio kako da nastaviš pametariti vjerojatno uz veliku korist.

  • boros 28.02.2012.

    ...a ti,Novo-tny,u kojoj si ti "sekti"?...HDZ-ovcama ili SDP-u...podnio je ostavku jer je uvidjeo da se nemoze boriti, pod pritiskom HSS-ovaca i HDZ-ovaca...priznaj...

  • weraw 28.02.2012.

    Slažem se da srednjoškolcu nije mjesto na toj funkciji kao ni u Vijeću HRT-a, ali možda je kupio neku diplomu - dobivao je silne milione poticaja za ništa. Možda sad osnuje neku novu stranku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare