To je to što me zanima!

Čelnik Senja je pozvao policiju: Otpao mu je kotač u vožnji...

Sanjin Rukavina (HDZ) je primijetio i da su mu vijci slabi i na ostalim kotačima. Policija sve istražuje, a Darko Milinović osuđuje taj čin i očekuje brzu reakciju policije
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina (HDZ) prijavio je u srijedu ujutro policiji u Senju da mu je u vožnji otpao prednji lijevi kotač, te da je primijetio da su mu vijci slabi i na ostalim kotačima. Potvrdila nam je to i policija.  

- Jutros je zaprimljena kaznena prijava za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom te policija istražuje o čemu se radi - rekla nam je Maja Brozičević, glasnogovornica Ličko-senjske policijske uprave. 

Rukavina je inače javno podržao Marijana Kustića za predsjednika Ličko-senjskog HDZ-a koji je glavni konkurent Darku Milinoviću.  

- Osuđujem taj čin. Ne znam točno što se dogodilo. Očekujem brzu reakciju policije i najoštrije sankcije ako je to netko namjerno napravio - rekao nam je Milinović.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • andrija 2 30.08.2018.

    Rasulo u Hrvatskoj. nezna se tkopije tko plaća. Ovo je pogodno tlo buduće kriminalce.

  • ljubica ljubičica_1 30.08.2018.

    Ni sad mi nje jasno tako mala županija sa malo stanovnika a ima 12 zastupnika.Što nije uredu.Hrvatska mora biti sastavljena iz 4 regije .Dosta sa ovim županijama sve sami uhljebi i žive ko paraziti na račun države.

  • 30.08.2018.

    Onom iz hnd-a samo jedan vijak pa je mjesec dana visio po medijima, koliko li će ovaj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare