To je to što me zanima!

Čelnik Volva pretrpio je slabiji moždani udar: Imao sam sreće

Glasnogovornik firme izvijestio je da je Jacoby moždani udar imao prije tjedan dana, a liječnici očekuju kako bi se šef tvrtke mogao na posao vratiti kroz mjesec dana
Vidi originalni članak

Čelnik švedske tvrtke Volvo Cars, Stefan Jacoby (54), pretrpio je moždani udar, zbog čega je otišao s čelne pozicije u kompaniji na neko vrijeme. Rekao je lokalnim medijima kako moždani udar nije bio jak, ali zbog toga ne može normalno pomicati lijevu ruku i nogu.

- Imao sam sreće što moždani udar nije bio jači. Sada ću se usredotočiti na odmaranje i oporavak, kako bi se što prije mogao vratiti na posao - rekao je Jacoby u nedjelju. Glasnogovornik firme izvijestio je kako je Jacoby moždani udar imao prije tjedan dana, a liječnici očekuju kako bi se šef tvrtke automobila mogao na posao vratiti kroz mjesec dana, javlja The Local

Dok je Jacoby na oporavku u bolnici, na njegovom mjestu će za zamijeniti Jan Gurander. Jacoby je na čelno mjesto Volvo Carsa došao u kolovozu 2010. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ZoromSigur 24.09.2012.

    Celnici VOLVA koji sjede u vladinoj komisiji za razvoj energetike u Svedskoj bili su najveci protivnici da se koristi SILA TEZA ili dravitacijska sila za proizvodnju struje. VOLVO ima velike investicije u raznim energetskim razvojima i zbog toga je prisilio Svedsku vladu da mora plesati kako VOLVO svira. I nobelov komitet za fiziku ne usudi se da izracunaju "nultu-dimenziju" koja krije istinu o postanku VELIKOG PRASKA da li je uopste postojao, pojavila je se uzbudljiva izazovna matematicka racunica koja dokazuje da je nemoguce tvrditi da je postojao veliki prasak takozvani izmisljeni "big bang".

  • barby-barby 24.09.2012.

    stresan posao

  • LongliveUSAforever 24.09.2012.

    Čelnik "Volva" me zanima kao i celnik "Zastave 101";)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare