To je to što me zanima!

Centar Zlatara je pod vodom: Neki stanari ne mogu iz kuća

U Krapinsko-zagorskoj županiji aktiviran je stožer civilne zaštite. Vatrogasci ispumpavaju vodu iz kuća i pomažu stanarima napustiti poplavljene domove
Vidi originalni članak

Olujno nevrijeme diljem Krapinsko-zagorske županije izazvao je kaos. U Zlataru je zbog izlijevanja potoka Zlatarščice u ponedjeljak poplavio centar grada, a u naselju Ladislavec propusti ne mogu odvoditi do potoka i kanala i nizinski dijelovi grada su kritično ili pod vodom. 

Aktiviran je i stožer civilne zaštite, a vatrogasci, cestari, komunalci i civilna zaštita imaju pune ruke posla. Neumorno ispumpavaju vodu iz kuća i pomažu ugroženim stanarima koji ne mogu izaći iz kuća

Zatvorena cesta prema Zlatar Bistrici

Zbog nevremena je zatvorena cesta prema Zlatar Bistrici, pa ekipe Županijskih cesta i Županijske uprave za ceste, na terenu pokušavaju očistiti propuste i normalizirati promet. U gradu su rekli da se poduzima sve što je moguće u ovom trenutku, ali da će se sve moći sanirati tek kad se vrijeme smiri.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • RobertBobinec 11.11.2013.

    velite centar zlatara a slike su slikane kilometar i pol od centra xD

  • darKRock 11.11.2013.

    sva sreća kaj sam na brijegu doma, ali u centru zlatara pogotovo prema zl bistrici je koma, može se jedino zasada voziti kroz lovrečan, zanimljiva situacija da je i u ovom zlu koji nam se dogodio netko uspio popaliti 2000vreća koje su bile namjenjene za izgradnju zečjih nasipa!

  • šiš 11.11.2013.

    Užas. Samo da ne bude velike štete jer od države ništa od pomoći kao i svima koji su to prošli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare