To je to što me zanima!

Centimetri od katastrofe: Bus stao pred prozorom

Udovica Lily razmaknula je zavjese i ispred sebe ugledala bus. Centimetri su ga dijelili od kuće. Lily je slegnula ramenima i nastavila doručkovati
Vidi originalni članak

Vozač autobusa ostavio je posljednje putnike  na postaji u engleskom Devonu i krenuo nazad. No izgubio je kontrolu i sletio s ceste. Probio je ogradu kuće udovice Lily Mulkeen (85), uništio joj vrt i zaustavio se tek nekoliko centimetara od prozora kraj kojeg je ona sjedila. Lily je razmaknula zavjese, a njoj je ispred nosa stajao autobus. Starica je samo slegnula ramenima, sjela nazad u fotelju i nastavila doručkovati. Udovica kaže kako nije ni znala da joj je bus umalo udario u kuću dok joj to nije rekla njegovateljica Tracy.
- Dotrčala je iz kuhinje govoreći mi da je u dvorištu bus. Smirivala sam ju govoreći kako ja nisam ništa čula. Tada smo razmaknule zavjese. Šokirala sam se, no ipak sam završila doručak - priča Lily koja najviše žali što joj je uništen vrt kojeg je nekoliko dana prije uredila.
- Nadam se da će autobus što prije maknuti iz mog dvorišta. Ne želim da se i ostala vozila zalijeću u moj vrt - kaže Lily. U nesreći nitko nije ozlijeđen, a očevici kažu kako je autobus, prije nego je uletio u vrt, umalo na ulici naletio na ženu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Naomi 06.09.2010.

    Ehh da ova baka ima sreće!!

  • PapaŠtrumpf 06.09.2010.

    I onda govore da centimetri nisu važni....

  • Shizzlemnizzle_1 06.09.2010.

    Proleti kondukter kroz vjetrobransko staklo, pa kroz prozor baki u sobu. Ustane se, pomete staklo s ramena pa veli baki: \"Šta gledaš? Daj kartu!!!\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare