To je to što me zanima!

Čepin: Mercedesom udarila u mostić, žena i svekrva kritično

Vozačica (35) izgubila je nadzor nad autom i udarila u bankinu. Pokušala je ispraviti auto, ali se zabila u mostić. Vozačicu i njenu svekrvu iz auta su izvlačili vatrogasci
Vidi originalni članak

Liječnici osječkog KBC-a bore se za život dvije žene iz Vladislavaca koje su u srijedu oko 10.40 sati teško stradale u prometnoj nesreći u čepinskom naselju Ovčara nedaleko Osijeka. 

Prema policijskom izvješću, vozačica (35) Mercedesa 190 iz zasad neutvrđenih razloga izgubila je nadzor nad vozilom i udarila u bankinu na lijevoj strani ceste. Zakačivši bankinu vozačica je pokušala naglo ispraviti vozilo, ali je uspjela svoj Mercedes praktički usmjeriti u betonski mostić na drugoj strani ceste. Odbivši se od mosta, Mercedes se zarotirao za 180 stupnjeva i ostao stajati na cesti okrenut u smjeru Osijeka. Vozačica i njezina svekrva (64) ostale su u autu prikliještene motorom koji se u njih nabio nakon udara u betonski most. Iz vozila su ih izvlačili vatrogasci.

Policija još nije utvrdila zbog čega je vozačica izgubila kontrolu nad autom te čekaju razgovor s vozačicom i svekrvom.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • lori_ri 24.02.2011.

    Bolje sam se osjecala dok nisam pocela citati ove komentare.. samo shvatim kako zivim okruzena sa primitivcima koji umijesto da budu nekom podrska vrijedaju osobe koje su dozivjele nesrecu i bliznje.

  • šljaker1 23.02.2011.

    dgergea112233 moja žena je profi vozač sa ADRom i državnostručnim i bolji je vozač od 80 posto muških naravno i od tebe.brz oporavak stradalima

  • beautiful080 23.02.2011.

    hahaha ivana svaka čast skidam kapu stvarno sam se nasmijala.a gle ga,ni pravopis nezna,prijevoz a ne PREVOZ.strašan je..njemu valjda u familiji samo muški voze,jer ipak su žene nesposobne..

Komentiraj...
Vidi sve komentare