To je to što me zanima!

Cerar je presretan: 'Orešković' želi postaviti žicu na granici

Davor Jurkotić u emisiji 'U zdrav mozak' nastavlja s ulogom mandatara. Nazvao je slovenskog premijera Miru Cerara i s njim pregovarao oko žičane ograde na granici
Vidi originalni članak

U emisiji "U zdrav mozak" Davor Jurkotić ovog je puta odlučio nazvati Miru Cerara, slovenskog premijera.

Miro Cerar je bio jako sretan što ga zove mandatar Orešković. Najprije mu je čestitao na uspjehu i zaželio mu sve najbolje u budućem poslu. Cerar je prvi predložio da se nađe s mandatarom i popričaju oko političkih pitanja.

Orešković je rekao Ceraru da treba srušiti ogradu na granici, jer Slovenija i Hrvatska trebaju širiti ljubav i "peace". Orešković bi čak postavio bodljikavu žicu na srpsko-hrvatsku granicu, samo da se makne ograda. Našalio se, i rekao da bi Sloveniji dao i Svetu Geru, a sve za to da oni maknu žicu.

- Ja bih bio najsretniji kada bi Hrvatska i Slovenija bile jedna država, iskren je bio 'mandatar'.

Na kraju su se pozdravili sa „Ljubav, peace“.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjećamo, Orešković voli tražiti savjete od političara, pa je nazvao i Milorada Pupovca . Milorad mu je oduševljen pozivom, prvi predložio da se nađu i porazgovaraju o budućoj suradnji i zajedničkim političkim pitanjim a. Pupovac je dao punu podršku mandataru Oreškoviću, što se njemu jako svidjelo.

POGLEDAJTE VIDEO: Orešković i Pupovac razgovaraju

Isto tako, Jurkotić nije zaobišao ni bivšeg predsjednika, Ivu Josipovića. Kao mandatar, zaželio je da se sklada nova hrvatska himna. Bivši predsjednik je tek onda shvatio da je to šala.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Orešković' nazvao Josipovića

Prije nekoliko dana, nazvao je Željka Keruma kojem je predložio dolazak u Split da se zajedno napiju i najedu janjetine. Kerum je bio presretan.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Orešković' sklopio dogovor s Kerumom

Idi na 24sata

Komentari 41

  • RiMare 20.01.2016.

    nisi onda upoznao pravog riječanina,ne mislim na ove riječane iz tuzle,zato nemoj brkat kruške i jabuke,ja govorim o riječanima,stari riječanima,ne bosancima i došljacima,valjda imaš neku inteligenciju da shvatiš razliku...

  • 7vuk777 19.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Alpski Hrvat 19.01.2016.

    Jao bože, ovog našeg klovna Cerara može svako nategnit. Sramota koga imamo mi za premijera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare