To je to što me zanima!

Češka: Samo je djevojčica (10) preživjela pad aviona

Troje odraslihje poginulo u padu Cessne u rijeku Otavu. Spasioci su iz vode izvukli uplakanu curicu. Mediji nagađaju da su stradali bili Česi
Vidi originalni članak

Samo je 10-godišnja djevojčica preživjela pad Cessne u rijeku Otavu nedaleko grada Strakonice, na jugozapadu Češke. Curica je s težim ozljedama helikopterom prebačena u bolnicu, gdje su joj liječnici stabilizirali stanje te će ju prebaciti u bolnicu u Pragu. Troje odraslih je poginulo, izjavio je glasnogovornik policije Jiri Matzner. Prvi su u pomoć priskočili svjedoci nesreće sa obližnjih teniskih terena. Uskoro su stigli i spasioci koji su ugasili motor kako ne bi eksplodirao, a jedan je iz vode izvukao uplakanu djevojčicu.
Nije poznato što je uzrokovalo pad aviona. Trebao je sletjeti u dva kilometra udaljenu zračnu luku Strakonice, no vjerojatno zbog kvara, pilot je oko 10 sati u nedjelju pokušao sletjeti na livadu kraj rijeke. Nije još poznat identitet stradalih jer je riječ o avionu koji turiste vozi u razgledavanje, no tamošnji mediji pišu kako je vjerojatno riječ o Česima iz okolice Strakonice.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare