To je to što me zanima!

Češke političarke snimile humanitarni seksi kalendar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
12 čeških političarki iz Stranke javnih pitanja na jedan dan su zaboravile svakodnevni posao i pokazale da se ne boje svoje senzualne strane...
Vidi originalni članak

Karolina Peake (34) jedna je od 12 čeških političarki iz Stranke javnih pitanja koja se slikala u seksi pozama za kalendar za 2011. godinu. Stranka je na izborima u svibnju osvojila deset posto glasova, piše Wall Street Journal. Političarke su na kratko zaboravile saborske rasprave i budžet te postale zanosni modeli. Predsjednik stranke Radek John, istraživački novinar, otkrio je uspješni recept kako popularizirati politiku. Karolina Peake majka je dvoje djece, a pristala se fotografirati jer sav novac ide u dobrotvorne svrhe za dječju bolnicu.
- Ženski politički utjecaj raste. Zašto ne pokazati da se žene ne boje biti seksi - rekla je Marketa Reedova koja se natječe za gradonačelnicu Praga. Nakon izbora u svibnju i odlaska dosta političara koji su ostali još iz vremena komunizma, na češkoj političkoj sceni pojavila su se mnoga nova i mlada lica. Od 200 zastupnika, 44 su žene. Međutim, kalendar već ima i kritičare. Neke žene smatraju kako se njihove kolegice trebaju isticati na drugi način, a ne seksipilom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nytmare 12.07.2010.

    seksi?

  • lutomar 12.07.2010.

    Naše političarke će se slikati za kalendar o \"kućnim ljubimcima\"!

  • brzinski nick 12.07.2010.

    a sta sve nece sakriti pod krinku humanitarnosti...tja

Komentiraj...
Vidi sve komentare