To je to što me zanima!

Češkog pedofila kaznili su sa 300 kuna i pustili kući

Aleš V. (38) zadovoljavao se pred dječacima na omiškoj plaži. Kupači su ga zadržali, no sud ga je ubrzo pustio. Dobio je samo 300 kuna kazne
Vidi originalni članak

Aleš V. (38), češki državljanin, uhićen je u petak nešto prije 18 sati zbog zadovoljavanja pohote pred djecom na omiškoj plaži. Muškarac je, zahvaljujući brzoj reakciji kupača, a isto tako i omiške policije, vrlo brzo uhićen, no već nekoliko dana nakon toga, opet slobodno šeće svojom domovinom.
- Kako ne bismo bili u šoku nakon svega toga. Mali ništa ne spominje, ne želi ni pričati o tome iako je prošlo nekoliko dana. Ja sam bila s mužem i djecom i još jednim parom na plaži. Kad smo vidjeli što se događa, zvali smo policiju, a on je pokušao pobjeći - kazala je majka jednog od dječaka za Slobodnu Dalmaciju.
Čeh je sjedio na zidiću udaljen od djece 15-ak metara, a da se nešto zaista zbiva, shvatili su roditelji jer im je upalo u oko da neprestano gleda u pravcu djece. Najviše od svega roditelje boli činjenica da je češki državljanin prošao nekažnjeno.
- Nakon saslušanja pred istražnim sucem, poslan je na Prekršajni sud u Omišu, ali je dežurna sutkinja rekla da joj se ne da dolaziti i da mu napišu kaznu od 300 kuna. On je tako otišao u Češku, niti je podignut optužni prijedlog, niti mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku - ogorčena je majka. Najviše je boli što je kažnjen sa samo 300 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Raziel CRO 23.07.2009.

    Eh da. Trebalo ga je na licu mjesta razbiti i pobjeći. Za drkanje na javnom mjestu i to na djecu samo 300 kn. Hebem te pravna državo.Bogami ,da su u pitanju moja djeca riskirao bih 500 kn kazne da mu odvalim dobar šamar,da ima o čemu pričati kada dođe kući.

  • zerp 23.07.2009.

    Ako ima pravde treba prvo dobiti pedalu lijena sutkinja, a nakon toga doživotno sprašiti pedofila iz HR i naplatiti mu jebečku kaznu!

  • HUMI 23.07.2009.

    Eto kako bi mogli napuniti proračun.Imali bi barem neku korist.Žalosno.nedavno 2 policajca dođu na intervenciju zbog obiteljskog nasilja(VEĆ 6. PUT) i on ih ozljedi(lakše).zadrže ga tu noć na triježnjenju,kazna 300 kn,i nikom ništa.A da je duže u pritvoru,pa dobije otkaz,pa plati kaznu 80% da bi ljudi manje činili ponavljanja takvih stvari...opet je stvar u sudu.Policija je odradila svoj dio posla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare