To je to što me zanima!

Strašan sudar kamiona i auta kod Đakova: Poginula djevojka

Automobilom je upravljala vozačica (29) koja je ostala na mjestu mrtva, dok je njena suvozačica (51) zadobila teške i po život opasne ozlijede. Cesta je još uvijek zatvorena za promet
Vidi originalni članak

Jedna osoba je poginula, a druga je teško ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći u srijedu ujutro u Đakovu. Na raskrižju regionalne ceste D7 i Ulice Franje Račkog na ulazu u Đakovo sudarili su se kamion i Peugeot Partner.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Peugeotom je upravljala vozačica (29) koja je ostala na mjestu mrtva, dok je njena suvozačica (51) zadobila teške i po život opasne ozlijede.

Cesta je još uvijek zatvorena za promet i traje policijski očevid nakon kojega će se znati i više informacija.

Prema izjavama očevidaca djevojka je vozila Peugeot Partner i silazila je s autoceste na državnu cestu. Sudarila se s kamionom koji je vozio plinske boce. Plinske boce su se rasule po cesti. Morali su intervenirati i vatrogasci. 

 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • kormilar 05.07.2017.

    Ništa kao prometna kultura jasnije ne dokazuje zakon fizike po kojem dvije stvari ne mogu istovremeno biti na istom mjestu!

  • mjesecar 05.07.2017.

    Nedavno šetam sina od 6 mj. i žena s autom naglo skrene preko staze pola metra od kolica. Zurilo joj se uhvatit slobodan parking. Ne znam gdje je siguro šetati s bebom. Ponekad mi dođe da nosim palicu u kolicima.

  • zebra 27 05.07.2017.

    U Hrvatskoj prometne nesreće i ubojstva odnose živote ko rat u Siriji.. Strašno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare