To je to što me zanima!

"Ceste ne čiste, a u Zimskoj službi nam spuštaju slušalicu"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Zagrebu smo, ali smo odvojeni od svijeta. Sporedne ceste Ulice svete Barbare su neočišćene. Zvali smo Zimsku službu, ali spuštaju nam slušalicu, žali se čitatelj
Vidi originalni članak

U Zagrebu smo ali smo odvojeni od svijeta. Sporedne ceste Ulice svete Barbare su neočišćene. Zvali smo Zimsku službu , ali spuštaju nam slušalicu, žali se čitatelj na gradske službe zadužene za čišćenje ulica od snijega.

I u podsljemenskoj zoni čitatelji jedva dolaze vozilima do svojih domova.

'Katastrofa. Dok je Bandić bio sve su ceste bile očišćene'

-  Kroz ulicu Jordanići ralica nije prošla otkako je pala prva pahulja snijega. Zarobljeni smo, s autima ne možemo ni po kruh a kamo li na posao - kaže pak drugi čitatelj.

- Katastrofa. Dok je Bandić bio sve su ceste bile očišćene. Pa ni kroz Dubravu se ne može normalno voziti. Ne vidite svoju traku od snijega i leda na kolniku - požalila nam se jutros jedna vozačica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Jadranu jaka bura, u unutrašnjosti moguć i snijeg

Meteorolozi najavljuju da će na Jadranu u ponedjeljak biti pretežno sunčano i vjetrovito. U unutrašnjosti djelomice sunčano , povremeno može biti više oblaka i moguće je da ponegdje padne malo snijega. Na Jadranu će puhati jaka i olujna bura. U utorak će biti djelomice sunčano, vjetrovito i vrlo hladno .

Idi na 24sata

Komentari 145

  • FrancescaKasser 30.12.2014.

    tamo di ja zivim je velikim dijelom nepocisceno. glavna cesta je ok, ali ove druge ulice niti cmrk. primijetila sam da vozaci ralica vole zgurati snijeg u tudje dvoriste, osim ako mu ti ne doletis ispred. takoder moram reci da su i susjedi bezobrazni, jer im se ne da pocistiti ispred svoje kuce. toliko o kulturi....

  • kung fu panda 30.12.2014.

    pada bijeli snijeg i prekrio je brijeg lopate u ruke i igrajte se vi jer ako sami nećete neće ni drugi za vas čistiti

  • Security_Advisor 29.12.2014.

    Zar je uistinu tako teško obući jaknu,kapu,rukavice,šal,čizme,izaći van,uzeti lopatu u ruke i malo očistiti snijeg??Pa nije ga napadalo 2 metra da morate toliko kukati!!!Najobičnija razmaženost,nesposobnost i aljkavost.I po običaju uvijek je netko drugi kriv.Pa dokad više??

Komentiraj...
Vidi sve komentare