To je to što me zanima!

Kaos kod Čakovca: Više od 50 auta 'zaglavilo' zbog poledice

Zbog kiše koja je noćas padala, a koja se odmah ledila u dodiru sa tlom, prometnice, a pogotovo nogostupi, na mnogim su mjestima  pod ledom i zbog toga jako teško prohodni
Vidi originalni članak

ŽC 112 Čakovec zaprimio je u srijedu u 5.31 sati dojavu o poteškoćama u prometu na cesti Gardinovec - Belica. Zbog poledice vožnja tom cestom je jako otežana te je nastala kolona od 50-ak vozila koja ne mogu nastaviti putovanje. 

Prema  podacima dobivenih tijekom noći, od zimske službe grada Čakovca, te službi zaduženih za čišćenje prometnica u Međimurskoj županiji, ceste na području grada i okolice, kao i u ostalim međimurskim mjestima,  u velikoj su mjeri zaleđene i opasne za normalno odvijanje prometa.

Zbog kiše koja je noćas padala, a koja se odmah ledila u dodiru sa tlom, prometnice, a pogotovo nogostupi, na mnogim su mjestima  pod ledom i zbog toga jako teško prohodni. Iako zimske službe cijelu noć posipavaju sve ceste, kiša koja se ledila u dodiru s tlom i njima stvara velike teškoće u obavljanju posla. Stoga se svi građani mole za maksimalnu pozornost i oprez u prometu.  

Idi na 24sata

Komentari 46

  • sol 01.02.2017.

    V klet, pa nazad na riti!

  • Lun@ 777 01.02.2017.

    Istina, ceste su kao zrcalo kod nas u Međimurju. Treba biti jako oprezan. Čekam da se malo otopi, pa tek onda u dućan.

  • Tikvane 01.02.2017.

    dobro da nije u Splitu, bilo bi potrganih nogu i ruku

Komentiraj...
Vidi sve komentare