To je to što me zanima!

Danas padao snijeg, a do kraja tjedna čeka nas 15 stupnjeva!

Na cestama su danas proglašeni zimski uvjeti samo u Gorskom kotaru. Do kraja tjedna slijedi poboljšanje vremena. Za vikend će kontinent grijati čak 15 Celzijevaca
Vidi originalni članak

Današnje vrijeme, čini se, podsjetit će na nepogode koje su početkom mjeseca dijelove Hrvatske odsjekle od ostatka zemlje, ali današnje "prisjećanje" neće biti ni približno slično onome koje je prije 20-ak dana zadesilo veći dio zemlje. Do kraja tjedna slijedi poboljšanje vremena. Tako će kontinent grijati čak 15 Celzijevaca za vikend, a na moru će biti nekoliko stupnjeva toplije.

Oblačno jutro osvanulo je u većem dijelu zemlje okupane kišom i snježnim pahuljama. Snijeg nošen burom moguć je i u primorju, a većina oborina očekuje se prijepodne, samo u Dalmaciji poslijepodne.

Snijeg pada u Gorskom kotaru, Lici, na dijelu sjevernog Jadrana, Istre, u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

HAK je upozorio kako su o ostalom dijelu zemlje ceste mokre i skliske od kiše, a u nekim dijelovima moguća je poledica. Bura ometa promet samo na autocesti A6 Rijeka - Zagreb, zbog čega je dionica između čvorova Kikovica i Delnice otvorena samo za osobne automobile. 

Proglašeni su zimski uvjeti u Gorskom kotaru, a zbog vjetra je u prekidu katamaran na liniji Novalja-Rab-Pag. Novog snijega tijekom vikenda nije bilo, a očekuje se stabilizacija vremena.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • micekica 20.02.2012.

    bljakavo je jutros skroz:(

  • user_140683 20.02.2012.

    Na zapadu ništa novo!

  • EvelynSalt 20.02.2012.

    Dobro, sad smo se već zasitili zime, bilo je snjega moglo se uživati, ali me ova kiša ubija, tako da sad čekamo suuuunce, malo za promjenu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare