To je to što me zanima!

Čestitkom od dvije rečenice skupila više od 54.000 'lajkova'

Osim ogromnog broja lajkova, predsjedničin status je podijeljen 555 puta, a primila je i 3066 komentara u kojima su korisnici uzvratili predsjednici na lijepim željama
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović objavila je na svom Facebook profilu u 1 sat iza ponoći kratku novogodišnju čestitku, i u svega 12 sati sakupila više od 54.000 lajkova.

Predsjednica je poručila: 'Sretna Nova godina! Svima želim obilje zdravlja, veselja, mira i puno uspjeha!'.

Osim ogromnog broja lajkova, predsjedničin status je podijeljen 555 puta, a primila je 3066 komentara u kojima su korisnici uzvratili predsjednici na lijepim željama.

Popularnija od Milanovića: On je prikupio 5782 'lajka'

I dosadašnji premijer Zoran Milanović je u ponoć objavio novogodišnju čestitku na svom Facebook profilu.

U ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, svima želim dobro zdravlje, sreću i blagostanje u novoj 2016. godini!, stoji u Milanovićevoj objavi.

Njegov status prikupio je 5782 'lajka' i 728 komentara.

Idi na 24sata

Komentari 432

  • Rollan Rollan 02.01.2016.

    A koliko bi samo bilo dislike-ova, da ih je moguće dati? A što se tiče komentara, opet su se dežurni simpatizeri kompilatora potrudili da plavuša ispadne opće voljena frikuša. Ili se nečega bojite ili se nekome uvlačite - nema trećega kad je u pitanju "poštivanje" komentara koji nisu vređalački, već isključivo istiniti (a činjenica je da istina boli)....Sramota već na početku godine....

  • ljubica ljubičica_1 02.01.2016.

    Neš ti nje.Sve što je obećala slagala je.Djecu nije vratila u Hrvatsku jer naše školstvo nije dovoljno dobro za njih.Nije se preselila u Viškoj.Nije smanjila broj zaposlenika na pantovćaku.Ništa nije napravila za ovu godinu njene vladavine.Osim što paradira ko da je ..... !

  • 02.01.2016.

    Stize i Markecova cestitka,samo da koljege sastave!

Komentiraj...
Vidi sve komentare