To je to što me zanima!

Cetinski je vozio 35 na sat, a u toj ulici je ograničenje 50 km/h

Kako piše Jutarnji, utvrđeno je da je Cetinski pregazio muškarca koji je teško pijan ležao nasred ceste u nepreglednom zavoju. Državno odvjetništvo tvrdi da je trebao prilagoditi brzinu i biti pažljiviji
Vidi originalni članak

U srijedu je protiv Tonyja Cetinskog (49) podignuta optužnica zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom u studenom 2017. godine u Rovinju. Pjevač kaže da nije točno ono što piše u optužnici, ali je spreman odgovarati ako se dokaže njegova krivnja. 

Naime, prema priopćenju pulskog Općinskog državnog odvjetništva u kojem se ne navodi ime, okrivljeniku se stavlja na teret da je 3. studenog 2017. oko 13.55 sati upravljao osobnim vozilom kolnikom Puste ulice u Rovinju iz smjera sjeveroistoka prema jugozapadu protivno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Kako piše Jutarnji, utvrđeno je da je Cetinski pregazio Ibrahima Kevljanina (62) koji je teško pijan ležao nasred ceste u nepreglednom zavoju.

Državno odvjetništvo tvrdi da je trebao prilagoditi brzinu i biti pažljiviji, no prometni vještak kaže da bi bilo tko teško izbjegao nesreću jer nitko ne može predvidjeti da na cesti iza zavoja leži čovjek u vrlo uskoj ulici. 

Spomenuti list neslužbeno doznaje da je pjevač vozio 35 km/h, a ograničenje je 50 km/h.

Sugrađani na društvenim mrežama podržavaju Tonyja i kažu kako je gotovo nemoguće tom ulicom ići prebrzo jer je preuska, a na mjestu gdje je Kevljanin stradao česte su nesreće jer iz objekta na toj lokaciji često izlaze pijani ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • bezgresnica 12.01.2019.

    Nemam ništa protiv Tonija dapače njegova sam obožavateljica ali kad naletiš na auto koji stoji kriv si pa isto tako kad naletiš na čovjeka i još ga usmrtiš kriv si. Jedina mu je šansa da mu sudi Maja Šupe.

  • realan123 12.01.2019.

    A boga ti miloga koja smo mi nacija koji god članak otvoriš svi pametni pa nema nas zemlja nikad nebumo skuzili kolko smo glupi

  • lavlje srce 68 12.01.2019.

    Novinari pišu da nije prilagodio brzinu a vozio je 35 km na sat a ogranicenje je 50.Znaći on je trebao voziti 20 na sat?A i da je vozio polako pitanje je jel bi uspio da ga ne udari.I onda bi bio kriv po DORHU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare