To je to što me zanima!

Četiri dana razbijao prozore na automobilima i lomio brisače

Mladić (28) je u Makarskoj na više kombi vozila oštetio zadnja i bočna stakla, retrovizore i brisače ispraznivši vatrogasni aparat u unutrašnjost vozila. Šteta je više od 20.000 kuna
Vidi originalni članak

Makarska policija uhitila je 28-godišnjaka za kojega sumnjaju da je u posljednja četiri dana razbijao stakla na automobilima, praznio vatrogasne aparate u njima, lomio brisače i retovizore. 

Konkretnije, sumnjiči se da je 3. na 4. veljače na više kombi vozila oštetio zadnja i bočna stakla, retrovizore i brisače ispraznivši vatrogasni aparat u u unutrašnjost vozila. Materijalna šteta procjenjuje na iznos od deset tisuća kuna.

Dan poslije, razbio je staklo na Fiatu te u njega također ispraznio vatrogasni aparat. Oštetio je i staklo na ugostiteljskom objektu te krov golfa, pričinivši vlasnicima ukupnu materijalnu štetu u iznosu od dvanaest tisuća kuna. Dva stakla na ulaznim vratima stambene zgrade u Makarskoj razbio je 7. veljače usput ispisavši i nekoliko grafita. Uz kaznenu prijavu je doveden pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zlurad 10.02.2016.

    Sve takve na prisilan rad i da vidiš kako po Hrvatskoj niču brze ceste..

  • Lindy 10.02.2016.

    Al je neki frajer, frajeri ne skrivaju face...Poremećeni ljudi. Treba ga natjerati da sad radi u zatvoru i vrati ljudima štetu, da nauči na svojoj koži šta znači zaraditi i plaćati..Već kad ga roditelji tome nisu naučili.

  • super654 10.02.2016.

    dati mu četkicu za zube pa nek za kaznu čisti vozila u koja je ispraznio vatrogasni aparat

Komentiraj...
Vidi sve komentare