To je to što me zanima!

Četiri golubice koje je pustio Papa vratile se, tri još nisu

Ako se vrate dobro, ali ako se i ne vrate nema veze, možda tako i treba biti, govori Marin, koji se kada je poslao golubove u Sarajevo, pomirio s tim da se možda neće vratiti
Vidi originalni članak

- Četiri golubice su mi se vratile tri još nisu, dočekao nas je mostarski poštar Marin Cvitković, čijih je sedam golubova, kao simbole mira pustio papa Franjo ispred predsjedništva BiH. 

Jednu golubicu pronašli su mu u Sarajevu, a za dvije ne zna gdje su.

- Ako se vrate sljedećih dana, dobro, ali ako se i ne vrate nema veze, hvala Bogu možda tako i treba biti, govori nam Marin, koji se kada je poslao golubove u Sarajevo pomirio s tima da se možda neće vratiti.

- Neka šire blagoslov diljem zemlje. Neka ponesu ljubav, mir, sreću i jedinstvo našoj problematičnoj zemlji, kazao je ranije Marin, kojemu je najveći šok bio kada je svoju golubicu ugledao na televiziji. 

Pojavila se televizijskom kadru s papom Franjom u Nadbiskupijskom centru za mlade „Ivan Pavao II." U kojemu je održan susret pape Franje s mladima.

- Nevjerojatno je da se deset sati nakon puštanja opet pojavila uz papu Franju. To se nikada nije dogodilo. Drago mi je da je bila tamo, da je opet bila s Papom, a ja vjerujem da je to neka sudbina. Ne zna golub tko je tko, ali i tamo je mladima s papom Franjom poslala poruku mira, kazao nam je Marin, kojega su već zvali iz Sarajeva i rekli mu da je ta golubica pronađena na balkonu jedne zgrade.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • argon 09.06.2015.

    Velimir Begić pise Četiri golubice koje je pustio Papa vratile se, tri još nisu pa koji si ti konj

  • Ćale 08.06.2015.

    Četiri golubice koje su se vratile donijele su mu papin blagoslov, a ostale tri, ponijele su svakom narodu u Bosni papin blagoslov

  • Linz 08.06.2015.

    Jedna kod Bakira Izetbegovića, a druga kod Čovića, ja kad ti kažem Marine 100% !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare