To je to što me zanima!

Četiri hrvača od ljeta krali bakrenu žicu iz tvrtke Elka

Kolute s bakrenim kablovima muškaraci su krali kroz rupu u ogradi, a krili su se u iskopanoj rupi 200 m od tvrtke Elka koju su oštetili za milijun kn
Vidi originalni članak

Tijekom inventure koju su napravili krajem kolovoza u tvrtki Elka na zagrebačkoj Pešćenici ustanovili su da im nedostaju 23 koluta s bakrenim kablovima. Otad su zaštitari Securitas Zolota koji čuvaju tvrtkine prostorije počeli akciju hvatanja kradljivaca. Jučer pola sata nakon ponoći u prostoru tvrtke primijetili su dva muškarca kako guraju kolut s bakrenom žicom. Nakon što su pronašli rupu u ogradi kroz koju su muškarci pobjegli, voditelj zaštitara Robert Crnčić nazvao je policiju. U iskopanoj rupi 200 metara od ograde pronašli su četvoricu muškarca i uhitili ih.
- Bili su jače tjelesne građe. Rekli su da su hrvači i da često idu u teretanu. U rupi bi palili kablove, a bakrenu žicu su preprodavali.
Mnogo vremena i truda utrošili smo da bismo ih uhvatili - rekao je Crnčić. Ujedno je zahvalio svima koji su sudjelovali u akciji. Materijalna šteta procjenjuje se na oko milijun kuna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nedohvatljiv 09.11.2007.

    Dobri neki zaštitari.. pred nosom im maznuli 23 koluta i da nije bilo inventure u tvrtki koju su čuvali... NIKOM NIŠTA!! \"..Nakon što su pronašli rupu u ogradi kroz koju su muškarci pobjegli, voditelj zaštitara Robert Crnčić nazvao je policiju..\" ..smiješno!! Da bi se progurao kolut kablova rupa je bila RUPETINA koji VRLI zaštitari nisu vidjeli jer nisu radili svoj posao.. ili je kolut bio kolutić???? 200 mwtara od ograde lopovi su palili izolaciju s kablova.. ZAŠTITARI to opet nisu vidjeli????? Ma svašta, mislim da su u sprezi s lopovima bili i nazovi zaštitari.. dečki si popravili malo plaću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare