To je to što me zanima!

Četiri mladića napala taksista i pod bradu mu stavili nož

Mladići su napali taksista i prije no što je krenuo, a kad ih je doveo na odredište, pobjegli su. Policija je nasilnike uhitila i prijavila nakon 20 dana potrage
Vidi originalni članak

Vozač Lulić taksija Enis Buterin stao je četvorici 9. listopada malo nakon jedan sat u Ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru. Prije nego što je krenuo, suvozač ga je uhvatio za vrat, a putnik sa stražnjeg sjedala prislonio mu je nožić pod bradu. Nije imao izbora nego odvesti ih na traženo odredište. Dva 18-godišnjaka, 26-godišnjak i 27-godišnjak otišli su ne plativši mu. A sve zajedno vožnja ih je mogla stajati 20-ak kuna. Jedan od njih čak mu je bacio nekoliko kovanica.

Policija ih je tražila gotovo tri tjedna, a u srijedu su napadači dobili kaznene prijave. Odgovarat će za nasilničko ponašanje. Vlasnik Lulić taksija Davor Lulić nije želio razgovarati. Prestrašeni Buterin prijavio je napad tek na nagovor kolega u popodnevnim satima.

Prije dvije godine taksista Igora Ćustića (30) ubio je klijent Elvis Šopić (23) skraćenom lovačkom puškom. Njegovo tijelo zapalio je u taksiju pokraj Korlata.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare