To je to što me zanima!

Četiri svjedoka tvrde da je na crtežu Maddiein otmičar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Portugalska policija odbacila je crtež otmičara kao još jednu McCannovu taktiku. Svjedoci tvrde kako su gotovo sigurni da je to otmičar male Maddie
Vidi originalni članak

Četiri ključna svjedoka u slučaju nestale Madeleine McCann kažu da su možda vidjeli čovjeka s najnovijeg crteža njezina otmičara. Portugalska policija odbacila je taj crtež kao još jednu McCannovu taktiku. Ipak, svjedoci tvrde da su neidentificiranog čovjeka prvi put vidjeli one večeri kad je Madeleine nestala, zatim s osumnjičenim Robertom Muratom i u Maroku. Jane Tanner, koja je vidjela muškarca kako kraj apartmana McCanovih u rukama nosi dijete, kaže da je 80 posto sigurna kako je vidjela čovjeka s crteža, a druga svjedokinja također misli da je to čovjek kojeg je vidjela da pokušava provaliti u njihov apartman.
Novi crtež mogućeg otmičara policija  je već razdijelila širom Portugala, Španjolske i sjeverne Afrike.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Gara 22.01.2008.

    Od početka su meni sumljivi roditelji.Malo djete ostave u hotelu da spava dok su oni na večeri i to koliko sam svatila bez dadilje. Ispravite me ako grišim ali meni tu nešto smrdi! Toliki navodni svjedoci koji su vidjeli jadno dite a njemu ni traga.Pa navodna krv u autu pa taj crtež otmičara nakon toliko miseci.Sve je to neka zavrzlama kojoj se ne nazire kraj!

  • vemi 22.01.2008.

    Točno to Anna! Kog su vraga do sad čekali!?

  • _anna_ 22.01.2008.

    a ne kuzim sto su do sad cekali s tim crtezom??proslo je vec 8 mjeseci i oni su to tek sad napravili...al valjda ce konacno uhititi otmicara..a ja vise sumnjam da je malena ziva..ali sve je moguce..jadno malo nevino djete..ni kriva ni duzna..

Komentiraj...
Vidi sve komentare