To je to što me zanima!

Četvero dobilo prijave: Jajima su gađali zgradu Ministarstva

Protiv četvero ljudi koji su u utorak jajima gađali zgradu Ministarstva zdravstva policija će podnijeti prekršajne prijave zbog kršenja javnog reda i mira, a izdata im je i zabrana prilaska zgradi u trajanju od 8 dana
Vidi originalni članak

Iz stranke Slobodna Hrvatska priopćeno je u utorak navečer da je priveden supredsjednik te stranke nakon akcije gađanja jajima Ministarstva zdravstva, u znak prosvjeda zbog smrti mladića u Zaprešiću, za koju krivi zdravstveni sustav i traži ostavku ministra zdravstva.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GRAĐANI LJUTI Ministarstvo zdravstva zasuli jajima: 'Koliko vrijedi život?'

Policijska uprava zagrebačka u srijedu je priopćila kako su, "nakon zaprimljene dojave jučer oko 14,25 sati, da netko jajima gađa zgradu Ministarstva zdravstva, na mjesto događaja upućeni policijski službenici, a osobe koje su jajima gađale zgradu su napustile mjesto događaja".

Kriminalističkim istraživanjem, obavljenim razgovorima i prikupljenim informacijama utvrđeni su počinitelji, 46-godišnjak, 32-godišnjak te dvije 39-godišnjakinje, koji su po dovršetku istrage pušteni iz službenih prostorija policije.

Protiv njih će redovitim putem biti podnijeti optužni prijedlozi zbog prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također svakom od njih izdana je zabrana  posjećivanja zgrade Ministarstva zdravstva na udaljenosti manjoj od 50 metara u trajanju od 8 dana, navode iz PU zagrebačke.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • Hercero_1 16.08.2018.

    Koliko je sirotinje moglo doruckovat od ovih unistenih jaja, a jos to treba neko i pocistiti..

  • nitrogen4 16.08.2018.

    Ekipa setala plinskim bocama po cesti, nikom nista, ubojstvo se brani sinkopom, za ubojstvo autom nagrada je skolovanje u svicarskoj, za kradju milijardi nema kazne ali za par jaja.. kazna i ako ne platis....ovrha. I ako ne platis ovrhu ode kuca ili stan ili sto vec. Ma cijeli sam zivot mastao zivjet o ovakvoj drzavi.

  • 2justice 15.08.2018.

    Prćija!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare