To je to što me zanima!

Četvorica dječaka krala i palila Opele po Zagrebu

Maloljetnička banda provaljivala je u automobile u Novom Zagrebu, Borongaju, Peščenici, Kozari putu i Rudešu. Iz nekih su ukrali alat, radio...
Vidi originalni članak

Dvojicu maloljetnika (17 i 16 godina) i dvoje 14-godišnjaka policija sumnjiči da su od listopada prošle godine do siječnja ove godine na području Zagreba ukrali ukupno 14 automobila. Krali su isključivo Opele, od Kalibre do Corse i Vectre, uglavnom starijih godišta. Neki čak nisu bili ni registrirani. Maloljetnička banda provaljivala je u automobile u Novom Zagrebu, Borongaju, Peščenici, Kozari putu i Rudešu. Koristili su ih za vožnju dok je u njima bilo benzina, a potom bi ih ostavili u Peščenici gdje žive. Iz nekih su ukrali alat, radio, akumulator, čak i usisavač, dok bi druge zapalili. Zapaljene aute policija bi pronašla nakon dojave vatrogasaca. Policija je protiv dvojice maloljetnika podnijela kaznenu prijavu, dok 14-godišnjaci nisu kazneno odgovorni.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • aura 08.04.2009.

    Namlatit ih ko vola u kupusu i poslati negdje da kopaju kanale, dok ne zarade za ljudima podmiriti štetu, ili zapamtiti šta su radili pa kad si jednom kupe auto odmah im ga porazbijati.

  • prudje 03.04.2009.

    Pazi članak:-\"Nisu kazneno odgovorni.........?\" Kaj smo mi u Tunguziji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare