To je to što me zanima!

Četvorica mladića kamenovala kuću i teško ozlijedila vlasnika

Dovršeno je istraživanje nad četvoricom mladića, u dobi od 18 do 23 godine. Oni su u nedjelju na otoku Ižu kamenjem gađali kuću 75-godišnjeg vlasnika
Vidi originalni članak

Četiri mladića stara od 18 do 23 godina vraćala su se iz noćnog izlaska na otoku Ižu u zadarskom arhipelagu  u nedjelju oko četiri ujutro.  Prošli su kraj kuće 75-godišnjaka te gađali prozore i "škure" kamenjem. 

Kako su kazali kasnije policiji, učinili su to zbog pijanstva i objesti, bez ranijih sukoba s vlasnikom kuće. On je otvorio škure da vidi što se zbiva, a kamen ga je pogodio u lice. Slomio mu je nos. 

Mladići su se razbježali, a 75-godišnjak je,  teško ozlijeđen, otišao do mjesne ambulante. Liječnica je nazvala policiju jer nije imala mogućnosti sanirati slomljeni nos. Policajci su poslali gliser do ozlijeđenog i prevezli ga do mjesta Sukošan na obali, gdje ga je čekala Hitna pomoć. Kolima Hitne prevezli su ga u zadarsku Opću bolnicu gdje je dobio liječničku pomoć.

Policija je u utorak protiv trojice mladića koji su kamenovali kuću podnijela kaznenu prijavu za oštećenje tuđe stvari, a 21-godišnjak koji mu je kamenom slomio nos, dobio je kaznenu prijavu za teško ozlijeđivanje. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • maxabc 29.01.2015.

    jednog na javno strjeljanje za primjer drugima a ostalima 8-10 g zatvora pa nek se lade..

  • zigazigiczigosan 28.01.2015.

    dragi roditelji poucite djecu o lijepom ponasanju sreca kaj je deda mekog srca ,da je to napravija meni bilo bi tri sprovoda prekosutra ,nazalost bi bilo tako, dedi zelim brzi oporavak nosa i drugi put neka pazi de ga gura

  • tiha voda_492 28.01.2015.

    Nevini mladići....

Komentiraj...
Vidi sve komentare