To je to što me zanima!

Četvorici iz HFP-a sud je ukinuo osuđujuće presude

MAESTRO: Robertu Peši i još trojici optuženika će se ponovno suditi na Županijskom sudu. Sud je jedino potvrdio zatvorsku kaznu J. Matanoviću
Vidi originalni članak

Vrhovni sud ukinuo je osuđujuću presudu bivšem potpredsjedniku Fonda za privatizaciju Robertu Peši i još troje optuženika. Njima će se ponovno suditi na Županijskom sudu. Sud je potvrdio zatvorsku kaznu od 11 godina bivšem potpredsjedniku Fonda Josipu Matanoviću. Osim što mora u zatvor, Matanoviću će oduzeti i nezakonito stečenih 250.000 eura i 125.500 kuna. Potvrđene su oslobađajuće presude višem savjetniku u Fondu Darku Mrkonjiću te osječkom poduzetniku i izvanrednom profesoru na tamošnjem Ekonomskom fakultetu Mani Mediću. Vrhovni sud je zaključio i kako ničim, pa ni USKOK-ovim snimanjem razgovora, nije utvrđeno da je Peša tražio ili pristao uzeti novac kako bi pogodovao stranom investitoru u slučaju ciglane, prenosi tportal.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • čavka 18.03.2010.

    I ne trebaju i dalje živjet na teret svima nama.ALI-samo čekamo ODUZIMANJE imovine i novaca stečenih raznim lopovštinama.

  • plavi cvijet 18.03.2010.

    Naravno da je Vrhovni sud ukinuo presudu. Od njih drugo ne možemo niti očekivati. Učinkovitost, pravednost i brzina za njih ne postoji.

  • sonijakodimi 18.03.2010.

    plačam porez za nesposobnu vladu , bandu lopova i muktaroše ,,, ali od moje plače neče imat puno koristi banda lopovska

Komentiraj...
Vidi sve komentare