To je to što me zanima!

Pretukli su profesora, umro je: Četvorki mjesec dana pritvora, kod žene našli pištolj i metke

Umrli 35-godišnjak bio je profesor engleskoga jezika u Gospodarskoj školi u Varaždinu, a mediji navode da je mogući uzrok sukoba bio taj što ih je prijavio zbog kršenja epidemioloških mjera
Vidi originalni članak

Četvorki osumnjičenoj za premlaćivanje 35-godišnjaka koji je umro od zadobivenih ozljeda određen je jednomjesečni istražni zatvor, potvrdio je u utorak  za Hinu glasnogovornik Županijskoga državnog odvjetništva u Varaždinu Darko Galić.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu u ponedjeljak je provelo prvo ispitivanje četvero uhićenih hrvatskih državljana (1992., 1997., 2001. i 1995.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela ubojstva i nedozvoljenoga posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

POGLEDAJTE VIDEO: Četvorki mjesec dana zatvora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz Županijskoga državnog odvjetništva u priopćenju su naveli da postoji osnovana sumnja da je jedan od osumnjičenih, 29-godišnjak, 29. svibnja 2021. oko 4 sata, na ulici ispred prostorija jedne udruge u Varaždinu, zadao veći broj udaraca 35-godišnjaku drvenom palicom u glavu te ga oborio na tlo.

Također se osnovano sumnja da su potom svi osumnjičenici nastavili zadavati udarce rukama i nogama oštećeniku u glavu, nakon čega su napustili mjesto događaja, a tijelo muškarca prekrili kartonskom ambalažom i uništili njegov mobitel. Muškarac je zadobio teške ozljede glave od kojih je i umro u nedjelju, 30. svibnja.

Navodi se i da postoji osnovana sumnja da je jedna od osumnjičenih, 24-godišnjakinja, u svom stanu u Varaždinu neovlašteno držala improvizirani pištolj i 293 komada streljiva raznog kalibra.

Državno je odvjetništvo predložilo da se protiv svih osumnjičenih odredi istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

MAKNULI SU GA Na zgradi u Varaždinu osvanuo grafit 'ubojice': Četvero mladih je ispred nje pretuklo profesora

Glasnogovornik ŽDO-a Varaždin Darko Galić potvrdio je da jim e određen istražni zatvor.

"Nakon provedenog ispitivanja sutkinja istrage na ročištu za određivanje istražnog zatvora odredila je istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela u trajanju od mjesec dana", izjavio je Galić.

STRAVA U VARAŽDINU Roditelji ubijenog profesora: 'Ostavili su ga poput životinje. Da su zvali Hitnu, ostao bi živ'

Umrli 35-godišnjak bio je profesor engleskoga jezika u Gospodarskoj školi u Varaždinu, a mediji navode da je mogući uzrok sukoba bio taj što ih je prijavio zbog kršenja epidemioloških mjera.

Idi na 24sata

Komentari 229

  • SonjaRadman Livaja 04.06.2021.

    Na žalost kada su pročitali kako je policija ubila moga sina bez razloga.Misli su i oni da mogu ubiti nekoga bez razloga i ne odgovarati za zločin.Ovdje je odgovornost policije,koja nije intervenirala na poziv pok ,da ima problema sa ovima koji su ga ubili.Na žalost to je država u kojoj živimo.oirupcija i kriminal.

  • Herek boys 02.06.2021.

    A jebiga imena se znaju.. Mislim da cete kad tad naletjet a onda se nadam vas cetvero na njih 12 pa da vas vidimo.. Al prvo vam zelim jedno 40 godina zatvora svakome a mislim i da vam bolje biti zatvoreni nego da setate sad po gradu selu ulici kad vec svi znaju ko ste i kakve picke i ubojice

  • 02.06.2021.

    ne vjerujem 😮 Roditelji vlastito dijete zatukli, sad ovo..., pa šta se to događa? Sad je premlaćivanje do smrti postao uobičajen način ponašanja. Sve poludilo. I još, kaj je najbolje, kad sam pročitala da onoj "majci" kazna može biti do 8 godina, da je curica preživljela, a kako nije, onda se penje na do 15. Znači, čak ne ni da bude, nego je to maksimalna kazna koju može dobiti. Prestrašno. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare