To je to što me zanima!

Četvrta godišnjica: Zbog Ane smo spasili šest ljudskih života

Na četvrtu obljetnicu smrti Ane Rukavine u registru je 33.000 donora. Karlo Matić, producent Zaklade Ana Rukavina vjeruje da će ih do kraja godine biti 40.000
Vidi originalni članak

U petak je četvrta obljetnica smrti novinarke Ane Rukavine. Zaklada Ana Rukavina do sada je spasila šest života. Ponosni smo na tu brojku jer u deset godina, do Anine smrt, niti jedan život nije bio spašen iz Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja koštane srži, rekao je Karlo Matić, producent Zaklade Ana Rukavina te dodao kako je Zaklada značajno pridonijela edukaciji javnosti o hematološkim bolestima.

Registar sada ima čak 33.000 potencijalnih darivatelja koštane srži. Do kraja godine, uvjeren je Matić, biti će ih 40.000. U četiri godine, dodaje, Zaklada je imala 173 akcije u 95 hrvatskih gradova.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • febo1601 26.11.2010.

    Ana je i za života sigurno bila super hrabra i dobra cura... , a sada kad je nema i kad se vide učinci još je više treba cijeniti , makar to njoj nažalost ništa neće značiti.... , a tko zna možda ona to od gore vidi sve i drago joj je !!!!

  • LudiBoris 26.11.2010.

    Hvala ti Ane, nazalost ima ljudi koji iskoristavaju humanitarne svrhe kako bi se probili na estradi ali jos gore je sta ima umisljenih estradnjaka koji misle da su previse vazni da bi se pojavili na dobrotvornom koncertu ane rukavine :( tuzno je to.... pozdrav T.C.-u

  • sa_love 26.11.2010.

    Ne mogu te voljeti cijelu vjecnost. Voljet cu te samo onoliko koliko traje moj zivot. Ane falis!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare