To je to što me zanima!

Chavez: SAD je šefove zemalja Južne Amerike zarazio rakom!

Venezuelanski predsjednik kaže kako samo "razmišlja na glas" te ističe da ne bi bilo neobično da je SAD razvio tehnologiju kojom će prenijeti rak svojim protivnicima
Vidi originalni članak

Predsjednik Venezuele Hugo Chavez počeo je u srijedu nagađati kako je vjerojatno SAD našao načina da predsjednike zemalja Latinske Amerike zarazi rakom. Chavez je o tome počeo razmišljati nakon što su svjetski mediji objavili da od raka boluje i argentinska predsjednica Cristina Fernandez.

Venezuelanski čelnik kaže kako ne optužuje nikoga već da samo "razmišlja na glas". 

- Ne bi bilo čudno da su Amerikanci razvili tehnologiju kojom se širi rak, a da nitko o tome nije ništa znao do danas. Samo razmišljam - rekao je Chavez.

Hugo Chavez je inače u lipnju ove godine bio na operaciji kako bi mu uklonili tumor. Osim njega i argentinske predsjednice od raka boluje i čelnik Paragvaja Fernando Lugo, Dilma Rousseff (Brazil) i bivši brazilski čelnik Luiz Inacio Lula da Silva, javlja Yahoo news

Iako nikoga "ne optužuje" Chavez je upozorio čelnike zemalja Južne Amerike da se paze. Dodao je i kako bi se posebno trebao paziti čelnik Bolivije, Evo Morales. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • gogson00 29.12.2011.

    tko zna kojom tehnologijom Ameri raspolažu. U svakom slučaju nebi me čudilo. Iako možda Chavez ponekad pretjeruje u izjavama..

  • nefer 29.12.2011.

    pa i zadnji Keneddy je umro od raka... na mozgu , neizliječiv...

  • JunFan 29.12.2011.

    Hugo ima cojones, za razliku od naših dupeuvlakača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare