To je to što me zanima!

Cherie Blair: Clinton je bio glup kad je prevario ženu

Hillary Clinton povjerila se Cherie da je cijela afera bila 'pokušaj neprijatelja da obeščaste Billa'. Najvažnije je bilo ne ugroziti njegov položaj
Vidi originalni članak

Ako nisam bila impresionirana s Hillary prije, sada definitivno jesam. Dostojanstvo nije prava riječ. Vidjela sam koliko je bijesna na njega. Ne samo zbog poniženja koje joj je priuštio, nego i jer je ugrozio njihov zajednički projekt. A on se svesrdno trudio ponovno zadobiti njenu naklonost, piše u biografiji Cherie Blair, supruga bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira. Blairovi su se susreli s Clintonima nekoliko tjedana nakon što je izbila afera s Monicom Lewinsky.
- Jasno mi je zašto je Monica pala na Billa. On je karizmatičan muškarac koji za svakoga pokazuje interes. Imate osjećaj da ga stvarno zanimate. Zna slušati - napisala je Cherie. Piše kako je prvo bila razočarana Billom Clintonom, a zatim je zaključila kako je bio "strašno glup". S njime nije razgovarala o aferi, no Hillary joj se povjerila da je to sve bio "pokušaj neprijatelja da obeščaste Billa". Najvažnije je bilo ne ugroziti njegov položaj. No bilo je vidljivo da je povrijeđena i bijesna, piše Cherie. Pohvalila je Chelsea Clinton zbog koje je bračni par na kraju i ostao zajedno.
- Tonyjevo srce je puklo kad je George Bush pobijedio na izborima 2000. godine. Zabrinuli smo se jer je imao slab plan za vanjsku politiku, ali smo ipak odlučili biti dobri s njime, iako je republikanac - napisala je Blair, i dodala da je on "šarmantan čovjek, zabavan, s 'ćaknutim' smislom za humor."

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare