To je to što me zanima!

Cho i Stephen kupili oružje u istoj trgovini na webu

Ubojica iz Illinoisa je kupio oružje putem iste internetske stranice kao i Cho Seung-Hui, koji je 2007. pobio 32-oje studenata na Virginia Techu
Vidi originalni članak

Još ne mogu doći k sebi, tresem se. Ne mogu povjerovati da je netko kod nas kupio oružje i učinio takvo što, rekao je Erick Thompson, koji je putem internetske stranice topglock.com prodao oružje napadaču samoubojici Stephenu Kazmierczaku (27) s američkog sveučilišta Northern Illinois. Na istoj internetskoj stranici oružje je kupio i Cho Seung-Hui, koji je prije gotovo godinu dana ubio 32 studenata na Virginia Techu. Thompson pretpostavlja kako je Kazmierczak na ideju gdje da kupi oružje došao upravo čitajući krvavi pohod Cho Seung-Huija. Napominje kako je im je nakon pokolja na Virginia Techu naglo porasla prodaja, ali i da su mu mnogi prijetili smrću. Kazmierczaku je prije dvije godine umrla majka. U četvrtak je pobio šestero ljudi i sebe, a ostavio je bolesnog oca Roberta (66) da se nosi s monstruoznim krvavim pohodom kao zadnjim činom svog sina.
- Molim vas da me ostavite na miru. Ne znam što bih rekao nakon svega. Užasno se osjećam - kroz suze je rekao otac Robert nakon pokolja. Dužnosnici lokalnoga državnog ureda za vatreno oružje i eksplozive potvrdili su da je Kazmierczak imao dozvolu za nošenje oružja koja se izdaje u Illinoisu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • marko00 18.02.2008.

    maja1996- ma nemoj tako

  • Roci 18.02.2008.

    Hackeru problem je sto u americi otvoris racun na banci i kao poklon ti daju karabin ili pistolj bez ikakve dozvole a jedan grad neznam koji tocno kaznjava gradjane koji ga nemaju.

  • user_20742 17.02.2008.

    LIVE,WORK & STUDY IN USA! aha moš mislit,već trčim za ameriku....

Komentiraj...
Vidi sve komentare