To je to što me zanima!

Ciganka Bandiću prorekla da će opet biti šef grada

Na livadi pokraj Domovinskog mosta, na samom rubu Zagreba, Romi su proslavili Đurđevdan. Slave završetak zime i početak toplog vremena
Vidi originalni članak

Neki od kandidata za gradonačelnika Zagreba su uspjeh na lokalnim izborima odlučili provjeriti kod vidovnjaka.
Milanu Bandiću je Ciganka Biserka prorekla još jedan mandat, a HDZ-ovcu Jasenu Mesiću su neki, kako je otkrio, još davno prorekli uspjeh na izborima 2009. godine. Mnoge proročice i astrologinje rekle su mu da će on na ovim izborima zasjesti u gradonačelničku fotelju i tako skinuti SDP-ovu nadmoć iz prošlih mandata.
- Ma to proročanstvo koje je Ciganka Biserka rekla je lažno. I meni su proricale pobjedu na ovim izborima još dok nisam ni sanjao da ću se ovako ozbiljno baviti politikom - rekao je HDZ-ov kandidat Jasen Mesić. Josip Kregar, nezavisni kandidat, ne vjeruje u proroštva i pomoć zvijezda, nego se uzdaje isključivo u svoje snage.
- Nadam se da će se Bandić osloniti na proročicu Biserku jer će mu to smanjiti broj glasova. Želim mu da uživa u toj utjesi jer na takav način sigurno neće osvojiti još jedan mandat - poručio je Bandiću Josip Kregar.
Milanova proročica Biserka Muratović najbolja je, smatraju zagrebački Romi, u svom poslu. Njene usluge koristili su gotovo svi te kažu kako ona gotovo nikad ne griješi, čime se iznimno ponosi. Hoće li se proročanstvo ostvariti, saznat ćemo 17. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mik 07.05.2009.

    Bandić je bio i biti će jedan od naj boljih i učinkovitijih gradonačelnika ikad.Pogledajte samo što je sve učinjeno i ostvareno za vrijeme njegova mandata.Ne vjerujem da bi ijedan drugi,bez obzira na stranačku pripadnost,postigao više.Nama pravim zagrepćanima je važno TKO nas vodi,i kako nas vodi.Manje je važno odakle je, voli li Rome ili je ksenofob.Svi koji jesu ksenofobi,neka traže za sebe drugu sredinu.Bolje i nama i njima.

  • nixxx 07.05.2009.

    GLASOVE, GLASOVE, DAJTE MI GLASOVEEEEEEEE!! JEFTINO GLASOVIIIIIIIII!!

  • BUDA 07.05.2009.

    Svaka ptica svoje jatu leti

Komentiraj...
Vidi sve komentare